Ексклюзиви
вівторок, 03 листопада 2020 18:34

Показали новий вид вражаючих орхідей
6

Осіння орхідея: ангрекум цвіте білими зірками
Фото: leplants.ru
Осіння орхідея: ангрекум цвіте білими зірками
Осіння орхідея: ангрекум цвіте білими зірками
Осіння орхідея: ангрекум цвіте білими зірками
Осіння орхідея: ангрекум цвіте білими зірками

Замість звичних орхідей можна вибрати екзотичний вид. Наприклад, Ангрекум - один з найвидатніших представників орхідних культур. Закладка бутонів починається в листопаді. Квіти-зірочки тримаються на квітконосах кілька тижнів. Ночами орхідея виділяє сильний аромат. У природі її запах розноситься по всьому лісу.

Рослина зацвітає зіркоподібними білими квітками діаметром 3-10 см. Смарагдові вузькі листочки покриті воском нальотом. Вони разом з квітами справляють незабутнє враження. По завершенню цвітіння стрілки квітконосів слід видалити.

Як і багато тропічних рослин, ця любить вологе тепле приміщення. Обприскування з пульверизатора - головна умова для повноцінного розвитку орхідеї.

Освітлення

Ангрекум нормально росте під розсіяним світлом. Влітку вазони допускається розміщувати на відкритих майданчиках - на балконі або в саду. Взимку квітку досвічують лампами, які встановлюють поруч з горщиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний тренд: показали простий спосіб зробити "живу" картину

Добриво

Підгодівля потрібна навесні, під час активного нарощування зеленої маси. Застосовують комплексні склади мінерального походження для орхідних культур. Беруть тільки половину від дози, зазначеної виробником на упаковці.

Пересадка

Пересадка потрібна через 2-3 роки. Підбирають вазон на розмір більше попереднього і освіжають грунт. Орхідею переносять в нову ємність тільки після того, як опаде суцвіття.

Під час карантину багато людей знайшли собі нові захоплення. Прикладом цього є міні-сад у квітковому горщику. Їх ідеї натхненні візуальною концепцією різних казок.

Щоб "казкові сади" ожили, роблять меблі і різні аксесуари. Для цього використовують натуральні матеріали - гілки, сушені рослини.

Зараз ви читаєте новину «Показали новий вид вражаючих орхідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути