четвер, 16 травня 2019 09:01

З'явилися трагічні подробиці в історії про дитину батька-педофіла

З'явилися трагічні подробиці в історії про дитину батька-педофіла
Жертва батька-педофіла хотіла накласти на себе руки. Фото: прес-служба Нацполіції

У місті Сміла на Черкащині 15-річна жертва батька-педофіла спробувала накласти на себе руки після оприлюднення інформації.

"Деякі ЗМІ від самого початку поширили недостатньо достовірну інформацію, що школярку ґвалтували. Насправді підозрюваний займався сексом із дружиною на очах у неї. Свою доньку він не ґвалтувал, а змушував роздягатися і торкався інтимних місць. Знімав це все на відео", - повідомили виданню "Вечірні Черкаси" у поліції.

Після того, як інформація поширилася у ЗМІ, школярці почали телефонувати знайомі. Для дитини це виявилося додатковим стресом. Зараз вона перебуває в одному із закладів під опікою соцслужб. Із нею працюють психологи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 69-річний чоловік розповсюджував інтимне відео з дітьми

Сам педофіл досі перебуває на волі. Протягом найближчих тижнів мають нарешті оголосити підозру.

Затримали чоловіка, який знімав порнографію з 15-річною донькою. До кіберполіції звернулася сама дівчинка. Вона розповіла поліцейським, що батько вчиняє щодо неї розпусні дії. При цьому чоловік застосовує фізичну силу. Порнографічні фото чоловік передавав стороннім особам і розміщував у соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися трагічні подробиці в історії про дитину батька-педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути