вівторок, 26 червня 2018 17:25

Жорстко засудили військового, який підірвав дружину та її бойфренда

Автор: Експрес - онлайн
  Вінницька область: АТОвець отримав 11 років тюрми за замах на вбивство дружини
Вінницька область: АТОвець отримав 11 років тюрми за замах на вбивство дружини

На Вінниччині засудили колишнього 41-річного АТОвця за спробу вбивства двох людей. Він отримав 11 років позбавлення волі за те, що підірвав ручною гранатою "Ф1" свою цивільну дружину та її нового бойфренда. Після цього повідомив місцевого фельдшера про подію та пішов додому. Там він був затриманий. У його крові медики виявили майже 2 проміле алкоголю, пише 20 хвилин.

"Чоловік спочатку незаконно придбав бойовий припас, а саме — оборонну ручну гранату "Ф1". Потім за її допомогою, вчинив спробу вбивства своєї колишньої співмешканки та її чоловіка, — переказують суть ухваленого обвинувального вироку в прокуратурі області. — З цією метою, чоловік прийшов до домогосподарства подружжя, зайшов до приміщення будинку та кинув гранату до кімнати, де у той час знаходились двоє людей. Останні внаслідок вибуху отримали множинні тілесні ушкодження і лише завдяки диву залишились живими".

Кримінальне провадження розглядала колегія суддів Немирівського районного суду і за спробу вбивства не призначила винуватцю злочину максимального покарання — довічного позбавлення волі.

Засуджений проведе за гратами найближчих 11 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чоловіка, який влаштував вибух у під'їзді, знайшли ще 5 гранат

42-річний військовослужбовець у відчаї підірвав свою колишню дружину та її нового чоловіка. Кинув їм під ноги бойову гранату Ф1.

З підривником жінка мешкала у цивільному шлюбі протягом 3 місяців. Згодом розлюбила. Знайшла собі старшого чоловіка. Поселилась у нього.

П'яний атовець захотів повернути собі дружину. Прийшов з вибаченнями. Жінка відмовила. Після того він дістав гранату і зняв запобіжник. Хотів налякати, та сам злякався. Кинув ту гранату в кімнаті, а сам встиг вибігти. Він не травмувався, а жінка отримала осколкові поранення рук, ніг, голови, живота. Також постраждав її новий чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Жорстко засудили військового, який підірвав дружину та її бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути