пʼятниця, 19 серпня 2016 17:57

Зниклу жінку знайшли у сусідській ямі

Зниклу жінку знайшли у сусідській ямі

У селі Семки Хмільницького району на Вінниччині загинула 77-річна Яніна Власюк. Зникла 9 серпня. Вчора її знайшли у цистерні закопаній біля дому сусіда. Тіло витягали рятувальники.

"Це за три хати від них. Там у нього якась стічна яма, огороджено все сіткою. Люди хороші живуть. Як вона туди залізла не розумію, - розповіла кореспонденту Gazeta.ua односельчанка загиблої Олена Демчак. - Близько двох років тому померла її мати, якій було вже за сто років. Після того в неї почалися проблеми з психікою. Тікала з дому. Знайомі телефонували з сусідніх сіл. Син мусив їхав по неї. Того вечора теж звідкись привіз. Поки загнав машину в гараж, а матері немає. Оглянув село, видзвонив знайомих, але безуспішно. До гадалки ходили - сказала, що вона десь близько але біля води. Так воно й вийшло. Вчора вспливла і сусід її побачив."

Родичі загиблої викликали поліцію та рятувальників. Правоохоронці провели судово-медичну експертизу і розпочали слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції на слідчих збільшується навантаження

Нагадаємо, 59-річного Петра Кураченка проштрикнув ножем 42-річний пасинок. Від удару Сергія Денисюка чоловік загинув на місці. Сталося вбивство у селі Мала Ростівка Оратівського району Вінниччини.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу жінку знайшли у сусідській ямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути