четвер, 18 серпня 2016 19:24

У поліції на слідчих збільшується навантаження

У поліції на слідчих збільшується навантаження

У слідчих підрозділах ГУ Нацполіції Вінницької області є 40 вакантних посад. Про це кореспондент Gazeta.ua дізнався від заступника начальника ГУ Вінницької області, керівника слідчого управління Віталія Ярмолюка.

"Зараз штатна чисельність слідчих області складає 500 осіб. Станом на 18 серпня укомплектовано 460 посад. Тобто є 40 вакансій. З них 24 вакансії керівних посад. Це частково пов'язано із атестацією. Є райони, де на сьогодні працює лише два слідчих. З них треба формувати слідчо-оперативні групи. Мусять щодня виїжджати на місця вчинених правопорушень, розслідувати справи та приймати рішення. На них збільшується навантаження", - каже поліцейський.

Заступником начальника головного управління і керівником слідчого управління Віталій Ярмолюк призначений 15 серпня. Родом з Калинівки на Вінниччині. З 2008 року працював слідчим. Останнім часом був нaчaльникoм упрaвління лoгістики тa мaтеріaльнo-технічнoгo зaбезпечення ГУНП Вінницької області. Має досвід участі в атестаційній комісії в Києві. Зараз бере участь у перевірці поліцейських у Вінниці.

"Комісії різні і вони мають різне бачення, яким повинен бути кандидат. Процес атестації у Вінниці відрізняється тим, що тут поки перевіряються лише рядові поліцейські. Важче проходять перевірку саме керівники. Вони більше мали відношення до корупції."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський віддав свою іномарку на передову

Нагадаємо, кримінальну поліцію Вінницької області очолив Сергій Чуба. Протягом останнього року він брав участь у слідстві по справі вибуху гранати під Верховною Радою 31 серпня 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «У поліції на слідчих збільшується навантаження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути