четвер, 30 червня 2016 16:51

Поліцейський, який займався справою вибуху гранати під Верховною Радою очолив кримінальну поліцію

Кримінальну поліцію Вінницької області очолив Сергій Чуба. Протягом останнього року він брав участь у слідстві по справі вибуху гранати під Верховною Радою 31 серпня 2015 року, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.


"Двоє обвинувачуваних - Крайнюк і Гуменюк із Кам'янця-Подільського - затримані на даний момент. Їх вина повністю доведена. Вони визнають свої злочини за статтею навмисне вбивство та організація масових безладів. Матеріали передані до суду. Ці двоє відповідають за те, що вони скоїли злочин. Ще 26 особам пред'явлено обвинувачення по організації безладів", - розповів Чуба.


Новий 41-річний начальник кримінальної поліції родом із села Гарячківка Крижопільського району на Вінниччині. В 1998-2013 роках працював у Вінниці у підрозділах карного розшуку та управлінні по боротьбі з організованою злочинністю.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В колонії в'язні спілкуються з родичами по Skype та користуються Інтернетом


"Я розслідував резонансні вбивства та справи по сутенерству. Приймав участь у розкритті великої злочинної групи по наданні сексуальних послуг. З того часу цей бізнес прпинив своє існування у таких масштабах", - поділився начальник кримінальної поліції.


Нагадаємо, Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Печерського районного суду про продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою для Ігоря Гуменюка. Його підозрюють в киданні гранати в натовп.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський, який займався справою вибуху гранати під Верховною Радою очолив кримінальну поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути