вівторок, 25 липня 2017 02:01

Жителів Закарпаття влада прохає не виходити з дому

Жителів Закарпаття влада прохає не виходити з дому
Жителів Закарпаття прохають не виходити з дому. Фото: Новини Закарпаття

Жителів Ужгородського, Мукачівського, а також Виноградівського та Берегівського районів Закарпатської області попросили не залишати свої авто під відкритим небом і тимчасово не виходити на вулицю через загрозу масштабного граду.

Про це повідомляється на персональному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. інформує Страна.

У прикордонних до України територіях Угорщини і Румунії сформувалися грозові хмари, які станом на 22.00 рухаються в бік Хустського, Тячівського та Рахівського районів Закарпатської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12-річний хлопець загинув на базі відпочинку

"Сподіваємося, що Закарпаття не потрапить під удар стихійного лиха, проте залишається досить високою ймовірність повтору граду, який пронісся областю в червні минулого року. Оскільки за прогнозами синоптиків діаметр граду може досягати 20 міліметрів і більше, прохання до громадян не виходити вночі з дому і не залишати автомобілі під відкритим небом, щоб уберегти їх від пошкодження. Рятувальні підрозділи області приведені в стан підвищеної готовності, дано вказівку попередити голів райдержадміністрацій та сільських рад про можливий удар стихії ", - зазначає Геннадій Москаль.

Грозова активність в східній Словаччині поблизу кордону з Україною поки слабка, проте Ужгородський, Мукачівський, а також Виноградівський та Берегівський райони, також в зоні ризику потужного граду.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Закарпаття влада прохає не виходити з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути