субота, 09 травня 2020 10:17

Зеленський ушанував пам'ять загиблих воїнів Другої світової на Закарпатті

Зеленський ушанував пам'ять загиблих воїнів Другої світової на Закарпатті
Президент Володимир Зеленський поклав квіти до Вічного вогню та вшанував пам'ять загиблих воїнів. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у суботу 9 травня на Закарпатті вшанував пам'ять загиблих воїнів, які визволяли Україну від нацистських окупантів.

Президент прибув з робочою поїздкою до Закарпатської області, повідомляє president.gov.ua.

Глава держави відвідав меморіальний комплекс "Пагорб Слави" з могилами воїнів, які загинули в боях за визволення України від нацистських окупантів у Другій світовій війні. Володимир Зеленський поклав квіти до Вічного вогню та вшанував пам'ять загиблих воїнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

"На Закарпатті завершилося вигнання загарбників. Ми ніколи не забудемо страшну ціну цієї перемоги. Для вшанування подвигу кожного, хто наближав перемогу, – головне не гучність, а щирість. І наша перемога – в кожного в серці", – зазначив Володимир Зеленський.

Також Президент України Володимир Зеленський ушанував пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та поклав квіти біля Вічного вогню, що у столичному парку Вічної Слави.

8 травня Президент Володимир Зеленський відвідав меморіальний комплекс "Україна – визволителям" у селищі Мілове на Луганщині, яке розділене кордоном між Україною та Росією.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський ушанував пам'ять загиблих воїнів Другої світової на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути