вівторок, 13 грудня 2016 12:13

"Забирайте собі" - п'яна жінка двічі жбурляла немовля у поліцейських

"Забирайте собі" - п'яна жінка двічі жбурляла немовля у поліцейських

У Львові на вул. Гетьмана Мазепи о третій ночі багатодітна жінка в нетверезому стані жбурнула 4-місячне немовля в патрульних поліцейських, яких сама викликала. Поліцейський зловив дитину на льоту. Жінку госпіталізувала бригада з психіатричної лікарні.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова, за одну ніч патрульні тричі виїжджали на виклики на вул. Гетьмана Мазепи. Нетвереза жінка, яка викликала поліцію, не могла потрапити додому. Вона лишила чотирьох дітей на чоловіка, а сама пішла вживати алкоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати свідомо залишила дітей помирати з голоду

"Чоловік, коли його дружина пила, доглядав за чотирма дітьми. Найстаршому хлопчику 10 років, наймолодшій дівчинці - 4 місяці. Пояснив, що напував дитину теплою водою із цукром, аби вона не відвикла від материнського молока. Вважав, якщо жінка перестане годувати грудьми немовля - зовсім піде з дому. Він працює, заробляє на родину, але в сім'ї часто скандалять. Дітьми зараз опікуються соцслужби. Жінка дуже зловживає алкоголем, агресивна. Намагалася побитися із поліцейськими і вдруге кинула у них дитину із вигуками: "Забирайте собі!". Інспектор знову встиг підхопити малюка. Патрульні зараз вдома, вони дуже схвильовані і переживають за дітей із цієї родини", - каже Катерина Рибій із патрульної поліції Львова.

На місце прибула швидка допомога, яка оглянула дітей. Через неадекватну поведінку матері на місце викликали медиків з психіатричної лікарні. Вони госпіталізували жінку, адже помітили у неї схильність до суїциду. Дітьми опікуються соцслужби.

Зараз ви читаєте новину «"Забирайте собі" - п'яна жінка двічі жбурляла немовля у поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути