четвер, 20 липня 2017 12:30

Воїн АТО знявся в кліпі гурту "СКАЙ"

Воїн АТО знявся в кліпі гурту "СКАЙ"
Учасник соціального мультимедійного проекту "Переможці", АТОвець із Черкаської області, Вадим Мазніченко, знявся в новому кліпі гурту "СКАЙ". Фото: Антон Ахметшин, канал 1+1

Учасник соціального мультимедійного проекту "Переможці", атовець із Черкаської області Вадим Мазніченко знявся в новому кліпі гурту "СКАЙ". У зйомці також взяла участь його дружина Яна.

Це був кліп на пісню "Я тебе люблю", повідомляє viva.ua.

У кліпі можна побачити 7 історій кохання. У них задіяні різні люди - діти, молоді пари, сім'ї і літнє подружжя. Окрім черкащанина, у кліпі знялися Олександра Кутас - українська модель з обмеженими можливостями та Джордж Івезе - музикант церковного гурту "Слово життя церкви".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З Україною в серці": 22-річний угорець загинув в АТО

Зйомки кліпу тривали три дні. Для участі в кліпі гурт запросив музикантів Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України. У пісні звучать скрипки, труби і арфа.

У колишній резиденції президента Віктора Януковича змагалися за звання головного "втікача". В резиденції відбувся спортивний марафон під назвою "Втеча з Межигір'я". Одним з етапів забігу стала дистанція півтора кілометра, яку учасники марафону мали подолати у специфічних костюмах. Костюми потрібно було підготувати за мотивами фільму "Джентельмени удачі".

Зараз ви читаєте новину «Воїн АТО знявся в кліпі гурту "СКАЙ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути