неділя, 26 червня 2022 09:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог атакував Харків: є поранені

Ворог атакував Харків: є поранені
Російські окупанти обстріляли житлові райони Харкова. Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі. Фото: t.me/synegubov

Вночі окупанти знову обстрілювали житлові райони Харкова.

Били по цивільній інфраструктурі Немишлянського та Холодногірського районах. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністраці Олег Синєгубов у Telegram.

Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі.

Близько 23:00 російська ракета влучила у двоповерховий будинок Холодногірського району Харкова. Двох харків'ян із вибуховими травмами госпіталізували до медичних установ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог обороняється на Харківському напрямку. Гатить по селах з артилерії

"Після опівночі в Немишлянському районі окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на сьомому поверсі та перекриття шостого поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих немає", – зазначив.

По області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони. Пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

"Загалом за добу по області внаслідок російської агресії семеро людей отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків – 3 людини, Ізюмський район – 4 особи. У Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79 років", – пише Синєгубов.

Додає, що найгарячішим в області залишається Ізюмський напрямок. Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції.

Російські окупанти вже кілька днів поспіль обстрілюють Харків. Постраждали Немишлянський та Індустріальний райони міста. Але причин для централізованої евакуації населення із міста немає. Ситуація складна, але контрольована.

На Харківському напрямку противник здійснив артилерійські обстріли по елементах інфраструктури в районах міста Харкова й В'ялівського водосховища. Дії ворожої штурмової групи в районі населеного пункту Уди українські воїни рішуче придушили: противник відійшов.

Зараз ви читаєте новину «Ворог атакував Харків: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути