вівторок, 24 квітня 2018 08:38

Водія, який "пожартував" над матір'ю загиблого воїна АТО, повезли на кладовище

Водія, який "пожартував" над матір'ю загиблого воїна АТО, повезли на кладовище
Маршрутника, який невдало пожартував над матір'ю загиблого АТОвця, повезли на могилу Героя. Фото: persha.kr.ua

Водієві маршрутки з Кропивницького, який образив матір загиблого учасника АТО Ігіта Гаспаряна, довелося поїхати на могилу військового і віддати свою виручку за день як моральну компенсацію.

Про це пише "Перша електронна газета".

Після того, як інформація про інцидент поширилася, група демобілізованих і діючих учасників АТО вирушила на автобазу перевізника КТ "Автолегіон Варванський Ю.В.", який обслуговує маршрут №134.

На території підприємства атовці зустрілися із "жартівником", який назвався ім'ям Андрій, і директором фірми Тетяною Глібенко.

Водій підтвердив версію про невдалий жарт.

"Жінка зайшла в маршрутку на вулиці Комарова. Салон був переповнений, тому вона стояла на сходинках. Жінка показала мені посвідчення, тримала його в руках до світлофора на податковій. Коли ми зупинилися на червоне світло, я взяв посвідчення, відкрив, подивився і збирався вже віддати, але вона почала говорити: "Де моє посвідчення, віддайте його". На що я жартома відповів: "Я викинув його у вікно", - розповів водій маршрутки.

Він запевнив, що відразу віддав документ жінці.

Вислухавши розповідь винуватця інциденту, учасники АТО висунули свої вимоги директору "Автолегіона" і водієві- "жартівнику". Військові наполягли на тому, що водій повинен вибачитися перед матір'ю загиблого воїна, компенсувати їй моральну шкоду - віддати денну виручку з маршруту.

Зрештою водій-"жартівник" ще раз вибачився. Запевнив, що він вибачиться перед матір'ю і передав їй через радника міського голови грошову компенсацію за моральну шкоду. Далі група повезла водія в село Червонопілля Бобринецького району, де похований Ігіт Гаспарян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Залишились дві доньки" - у Лисичанську попрощалися із загиблим воїном

Ігіт Гаспарян (позивний "Армані") служив стрільцем у 17-му окремому мотопіхотному батальйоні 57-ї окремої мотопіхотної бригади. 10 лютого 2015 року блокпост, де ніс службу Гаспарян, атакувала група диверсантів.

Під час запеклого бою атовця смертельно поранили з гранатомета. Указом президента Гаспарян був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно). При цьому після смерті Гаспарян одну з вулиць Кропивницького перейменували на його честь.

Зараз ви читаєте новину «Водія, який "пожартував" над матір'ю загиблого воїна АТО, повезли на кладовище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути