вівторок, 21 січня 2020 10:46

У Львівській філармонії починають цикл концертів для дітей "Family concerts"

У Львівській філармонії починають цикл концертів для дітей "Family concerts"
Цикл концертів почнеться в кінці січня. Фото: Надане організаторами.

Львівській філармонії разом із Центром музичного розвитку "Tempo" започатковують цикл сімейних концертів.

Цікаві інтерактивні події відбуватимуться за участі Академічного симфонічного оркестру філармонії та допоможуть розкрити любов до музики змалечку. Вони познайомлять діток із усіма музичними інструментами симфонічного оркестру та відомими видатними композиторами.

"Перша подія відбудеться вже в кінці січня. З нагоди дня народження всесвітньовідомого Моцарта спеціально для найменший гостей ми "запустимо" надшвидкісний Музичний Експрес "MozartKids" (26 січня), який промчить найяскравішими зупинками творчості композитора. А вже за кілька днів, 2 лютого, на усіх очікує незвична подорож Дзень-Бума. Вона отримала назву "Навколо світу". Чарівний герой завітає до різних, невідомих йому країн, а усю подорож супроводжуватиме не менш захоплива музика!"- зазначають організатори із Львівської національної філармонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День народження Моцарта святкуватимуть фестивалем "Mozart BirthDay"

Концерти триватимуть менше години в передобідній час. Теми спеціально підібрані для дітей віком 2-9 років. Кожна подія включатиме 20 хвилин веселих концертних інтерактивів з унікальним музичним реквізитом за участі артистів симфонічного оркестру та аніматорів.

11 січня у львівському "Кінопалаці" пройшов допрем'єрний показ романтично-фантазійної стрічки "Віддана" за участі знімальної групи та письменниці Софії Андрухович. Стрічка є екранізацією роману-бестселлеру Софії Андрухович "Фелікс Австрія" - кращої книги 2014 року за версією BBC Україна. 16 січня стрічка вийде у широкий прокат.

Зараз ви читаєте новину «У Львівській філармонії починають цикл концертів для дітей "Family concerts"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути