середа, 18 липня 2018 12:15

У подвір'я депутата обласної ради кинули гранати

У подвір'я депутата обласної ради кинули гранати
Поліція вивчає тип ибухового пристрою

Дві бойові гранати вибухнули на подвір'ї депутата Черкаської обласної ради Олександра Короткова. Подія сталася в ніч на 18 липня в селі Гордашівка Тальнівського району.
"Вибухи сталися десь між одинадцятою та дванадцятою годинами вечора, – каже місцевий житель Іван Цимбал. – Чув, як бахнуло на весь околоток. Почали кричати охоронники. Згодом усе стихнуло. Зранку подвір'ям ходила поліція. Що там було – не знаю. Чи кидали гранату, чи стріляли. Короткова у цей час в будинку не було".

Керівник прес-служби обласного управління поліції Дмитро Грищенко підтверджує інформацію.

"Вночі у двір невідомі кинули два вибухових предмети. Зараз на місці працюють експерти, вони й визначать тип вибухівки. Слава Богу, ніхто не постраждав. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною четвертою статті 296-ої (хуліганство)".

Місцеві жителі анонімно розповідають, що депутат давно конфліктував із місцевими селянами. Коротков взяв в оренду місцевий ставок і забороняв жителям Гордашівки ловити в ньому рибу навіть однією вудкою. Якось охоронці ставка побили Івана Цимбала і його дружину просто у власному подвір'ї. У п'ятницю, 13 липня, у ставку, що орендує Коротков, загинуло 10 тонн риби. І ось нова пригода.

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко стверджує, що Коротков не частий гість у Гордашівці.
"Він живе то в Черкасах, то за кордоном".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річкою Рось текла зелена фарба

Олександр Коротков кілька років тому приватизував місцевий комбінат хлібопродуктів. Обласна прокуратура вважає, що зробив це з порушенням закону. В незаконній приватизації звинувачує як самого Короткова, так і колишнього міського голову Тального Олександра Біленка. Коротков – уродженець Донецька. Двічі обирався депутатом обласної ради. 2010 року – від Партії регіонів, 2014-ого – від Радикальної партії Ляшка.

Зараз ви читаєте новину «У подвір'я депутата обласної ради кинули гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі