середа, 11 грудня 2019 03:30

Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу

Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу
Олександр Божик виступить у Львівській опері. Фото надали організатори події.

3 січня у Львові відбудуться масштабне музичне дійство з скрипалем-віртуозом Олександром Божиком у супроводі потужного рок-оркестру.

Світові хіти, авторська музика, класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів – усе це органічно поєдналося в неймовірно-енергетичному музичному шоу, яке було занесено до "Книги Рекордів України".

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, шоу-мен, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика. Суперфіналіст популярного шоу "Україна має талант", учасник багатьох талант-шоу серед яких "Хвилина слави", "Британія має талант", "Італія має талант". Після свого феєричного виступу на польському шоу "Mam talent" його назвали "Джиммі Хендріксом серед скрипалів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як цивільні провели день у бригаді десантників

Божик виконає Вівальді, Гріга, Coldplay, Imagine Dragons, Nirvana, AC/DC, Майкла Джексона, Ханса Ціммера та інших створять неймовірний настрій на увесь наступний рік.

Лише два концерти на сцені Львівської Опери – о 17.30 та 20.00, 3 січня.

15-20 грудня 2019 року у Львові триватиме Конкурс молодих вокалістів імені ВАСИЛЯ СЛІПАКА. Організовує подію Львівська Національна Філармонія. Василь Сліпак - видатний український оперний співак, соліст Паризької Національної Опери, волонтер, учасник бойових дій на Донбасі, Герой України, кавалер ордена "За мужність" І ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути