середа, 21 лютого 2018 12:53

Виступ "Кому Вниз" відкриє серію концертів культових українських виконавців

Виступ "Кому Вниз" відкриє серію концертів культових українських виконавців
Гурт "Кому Вниз". Афіша

9 березня легендарний український гурт "Кому Вниз" дасть клубний концерт до 30-річчя гурту в львівському клубі на !FESTrepublic.

Цей концерт буде першим в серії концертів культових українських виконавців "Українське вибране". Це - ВВ, Плач Єремії, Тартак. На їхній музиці виросло вже не одне покоління, і вони вже є повноправною частиною нашої культури, українською музичною класикою.

У день концерту "Кому Вниз" зустрінуться з фанатами в одному з львівських ресторанів. Крім того, 9 березня на !FESTrepublic відкриється виставка, що розповість про історію гурту. Вона включатиме колекційні матеріали та фото, що пов'язані з певними періодами та знаковими виступами гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Міхалок запустив новий проект з гітаристом "Океану Ельзи"

Українська Академія Лідерства проведе благодійний аукціон, на якому продаватимуть раритетні речі гурту. Усі кошти, вилучені з аукціону, скерують на навчальні проекти Української Академії Лідерства. Квитки на концерт вже можна придбати тут.

"Кому Вниз" — український рок-гурт, створений 1988 року в Києві. Його стилістику фахівці визначали як готичний фольк-індастріал. Перший виступ гурту відбувся у червні 1988 року на І фестивалі Київського РОК-клубу. Переломним моментом для гурту став виступ на першому фестивалі Червона рута-89, який відбувся у Чернівцях, де Кому Вниз презентували свій україномовний репертуар (пісні "Суботів", "До Основяненка" (на слова Т. Шевченка) та "Ельдорадо" (на слова Самійленка).За 30 років на сцені видали 8 альбомів.

Зараз ви читаєте новину «Виступ "Кому Вниз" відкриє серію концертів культових українських виконавців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути