Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2018 13:32

Сергій Міхалок запустив новий проект з гітаристом "Океану Ельзи"

Сергій Міхалок запустив новий проект з гітаристом "Океану Ельзи"
Музикант Сергій Міхалок готує сольний проект Drezden. Фото: belaruspartisan.org

Білоруський музикант Сергій Михалок готує до запуску новий сольний електронний проект DREZDEN. До участі в ньому він запросив гітариста "Океану Ельзи" Владіміра Опсеніцу та українського саунд-продюсера Віталія Телезіна.

За стилем – це еклектичний сплав з The Cure, Wolfsheim та Олексія Вишні, а за текстами – алюзії на улюблених письменників Міхалка – Філіпа К. Діка, Вільяма Гібсона та Брюса Стерлінга. Назвали це New Belorussia Welle та пост-советіко-кібер-панк. Про це повідомили в Instagram на сторінці гурту.

Назва проекту DREZDEN походить від німецького міста, де у 1972 році і народився Сергій Міхалок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Міхалок показав дружину та сина Макара в новому кліпі

"Я прихильник Нової Хвилі, Neue Deutsche Welle та електронної музики з юних років. Слухав New Order, Front 242, The KLF, Nena, Joachim Witt та інші. Відвідуючи концерти Laibach та Nitzer Ebb, мріяв створити свою електронну групу багато років. Зараз я знайшов час та найталановитіших соратників для втілення мрії. Ми закінчуємо роботу над першим альбомом Drezden – я народився в цьому місті, коли весь рух тільки починався, тому назва не повинна нікого дивувати", – розповів Сергій Міхалок.

Вихід альбому і презентацію сайд-проекту музиканти запланували на вересень 2018 року.

19 жовтня у Львові із новою концертною програмою виступили Сергій Міхалок і гурт BRUTTO. Всеукраїнський тур проходив на підтримку третього альбому "РОКІ".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Міхалок запустив новий проект з гітаристом "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі