вівторок, 08 січня 2019 18:46

Вікторію Білу знайшли мертвою на Святвечір

Вікторію Білу знайшли мертвою на Святвечір
Вікторія Біла тричі була замужем

У вівторок, 8 січня, в селі Рижанівка Звенигородського району Черкаської області поховали 28-річну Вікторію Білу. Останні півтора місяці жінка жила в селі Озірна Звенигородського району. Сиротами залишилося двоє дітей – хлопчики 6 і 7 років.

"Вікторію ревнував чоловік, – каже один із колишніх односельців. – Прізвища не називає. – Вони через це постійно сварилися. Поліція нібито вже заарештувала його".

Сільський голова Озірної Дмитро Юхимчук не знає причину смерті Вікторії.

"Говорити можна будь-що, бо язики в наших людей без кісток, – розповідає телефоном. – Але офіційну причину назве поліція після експертизи. Жінка не місцева. Родом із Рижанівки нашого району".

У сільраді Рижанівки розповідають історію покійної.

"Зараз у селі гуляє кілька версій, – каже сільський голова Олександр Гоменюк. – Одні кажуть, що Вікторія після сварки із чоловіком напилася пігулок і померла. Інші стверджують, що її повісив чоловік. Правди зараз ніхто не знає. Жінка тричі виходила заміж. Спершу жила в рідному селі із першим чоловіком. Нажили двох хлопчиків. Згодом розлучилася й вийшла заміж у Вільхівець. Там пожила півтора-два роки, знову розлучилася й вийшла заміж в Озірну. Там прожила місяць чи два. Ніяким алкоголем не зловживала. Дітки завжди чисті, охайні й доглянуті. Не віриться, що така трагедія сталася із молодою жінкою".

Звенигородські правоохоронці подробиць трагедії поки не розкривають. Основна версія - самогубство. Кримінальне провадження відкрито за статтею "вбивство". За інформацією з джерел у поліції відомо, що жінка перед повішанням залишила передсмертну записку. В родині нібито часто були скандали. Самогубця відвідувала місцевого психолога. З чоловіком жила в шлюбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік викрав людину за півтори тисячі гривень

Ховали покійну мати і перший чоловік. Дітьми опікуватиметься хтось із них.

Зараз ви читаєте новину «Вікторію Білу знайшли мертвою на Святвечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути