середа, 02 січня 2019 14:18

Чоловік викрав людину за півтори тисячі гривень

Чоловік викрав людину за півтори тисячі гривень
Чоловік вивіз у багажнику зв'язаного боржника та зачинив його в гаражі Фото: d.digests.nhub.news

У Черкасах чоловік вивіз у багажнику зв'язаного боржника та зачинив його в гаражі.

Так черкасець намагався вирішити конфлікт зі своїм знайомим через борг у розмірі 1500 гривень, інформує прес-служба Черкаської місцевої прокуратури.

Шнурками для взуття і жіночим ременем чоловік зв'язав руки боржника за спиною. Вивів його на вулицю зі свого дому, дістав із кишені штанів ніж та наніс ним декілька ударів по ногах чоловіка. Далі наказав залізти до багажника автомобіля та відвіз його в гараж, зачинивши двері на замок.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Чоловіка судитимуть за ч. 2 ст. 146 "Незаконне позбавленні волі людини, вчинене з корисливих мотивів, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань" Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботодавці тримали в заручниках підлеглого

Йому загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

На Київщині на КПП "Березань" поліцейські зупинили автомобіль для перевірки документів.

Всередині були 4 чоловіків, один із них почав просити про допомогу. Як виявилося, його викрали та вимагали гроші, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"18 грудня під час відпрацювання на КПП "Березань" автодороги Київ-Харків поліцейські Київщини зупинили мікроавтобус Volkswagen із метою перевірки документів. Із салону правоохоронці почули крики про допомогу. Під час огляду автомобіля з'ясувалося, що, окрім водія, у машині перебувають 3 чоловіків. Один із них був із тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік викрав людину за півтори тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути