четвер, 14 січня 2016 23:14

Віктор Бронюк вернувся з Лапландії і став Дідом Морозом
5

Фото: Тетяна Сарахан

Сьогодні, 14 січня закрили Резиденцію Діда Мороза у Вінниці. Дітей тішив фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк. Щоб стати Дідом Морозом співак спеціально літав у Лапландію до Санта Клауса.

"Тут я перший раз працюю Дідом Морозом. Подзвонили з департаменту культури і запропонували. Я був не проти. Тільки графіки узгодили. На Різдво побували у Лапландії. Атмосфера більш подібна на казку. Заходили до майстерні Санти. Діти розчарувалися, бо під бородою побачили іншого чоловіка" – розповів Gazeta.ua Віктор Бронюк.

Дівчатка співали щедрівки, розповідали вірші, хлопчики посівали. За це артист кожному дарував великий медовий пряник і фотографувався.

"Кілька років тому одягався в Діда Мороза для своїх дітей. Вони мене впізнали. Після того більше не переодягався. По-друге, у цьому костюмі спекотно і в шию лоскоче штучна борода та комірець. Добре, що поголився" - сміється співак.

Віктор Бронюк зізнався, що мріє про мир. Радить більше уваги приділяти сім'ї та дітям.

"Щасливий від того, що когось потішив, комусь приніс радість. Матеріальні бажання і так збудуться. Достатньо чітко сформувати свою мету, а не жити лише у мріях. Я хотів співати і це збулося" - додав співак.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк вернувся з Лапландії і став Дідом Морозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути