середа, 21 травня 2014 01:50

Відводу військ РФ від кордону з Україною не зафіксовано

Відводу військ РФ від кордону з Україною не зафіксовано
24tv.ua

Згідно з оперативною інформацією групи "Інформаціний опір" відводу військ РФ від кордону з Україною не зафіксовано. Про це на своїй сторінці у соцмережі facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає УНН.

"У той же час, ми як і раніше не фіксуємо відводу російських військ з прикордонної зони. Правда, вони зараз хоч на самому кордоні - у 10-км зоні - не стирчать, що трохи стабілізує ситуацію. Але це, швидше, ілюзорне ослаблення напруги. Для справжньої стабілізації потрібно повне повернення військ в місця постійної дислокації", - зазначив Тимчук.

У ніч з 19 на 20 травня вночі стало відомо, що російський міністр оборони Сергій Шойгу наказав підрозділам Збройних сил після навчань в Ростовській, Білгородській і Брянській областях повернутися в пункти постійної дислокації, військові збирають речі і уточнюють маршрути відходу.

Перед цим президент РФ Володимир Путін доручив міністру оборони РФ Сергію Шойгу повернути війська, які брали участь у навчаннях в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, в пункти постійної дислокації.

Однак станом на 20 травня генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен заявив, що поки не помітив жодних ознак відводу російських військ від кордону з Україною. У Міністерстві закордонних справ України також наголосили, що Російська Федерація досі не відвела свої війська від українських кордонів.

Однак, заступник міністра оборони РФ Анатолій Антонов наголосив, що війська залишать тренувальні бази поблизу українського кордону "протягом декількох днів".

Зараз ви читаєте новину «Відводу військ РФ від кордону з Україною не зафіксовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути