Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2021 09:30

Відпочивальники в шоці: іноземці вбивали кіз посеред українського пляжу

Відпочивальники в шоці: іноземці вбивали кіз посеред українського пляжу
Поліція встигла врятувати від смерті лише одну тварину. Фото: pixabay.com

У Дніпрі затримали 11 громадян Нігерії, які влаштували фуршет з убивством живих кіз прямо посеред міського пляжу.

Перелякані відпочивальники почули дикі крики й викликали поліцію, передає ТСН. Компанія нігерійців різала кіз, щоб приготувати на рожні. На момент приїзду правоохоронців три кози вже смажилися на вогні. Іноземці не зрозуміли, чим спричинили гнів людей і чому їх затримала поліція.

"Вони пояснили, що в матері одного з них сьогодні день народження. Вирішили приготувати кіз на честь свята. Усі - студенти вищих навчальних закладів Дніпра: Дніпровського державного медичного університету, Університету імені Альфреда Нобеля, Національної металургійної академії України", - повідомили в поліції.

Усіх учасників гучного гуляння забрали у відділок. Мати затриманого участі у святковій трапезі не брала. Студентам від 18 до 24 років. Кіз вони не крали, а купили в сусідньому селі. Міський пляж для святкування обрали через мальовничу місцевість. Поліція встигла врятувати від смерті лише одну тварину.

Іноземців відпустили після бесіди. На цей час опрацьовують питання щодо їхнього покарання. Смажити тварин на багатті не заборонено. Однак за обрані місце та спосіб нігерійців можуть притягнути до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами або хуліганство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Цукерберґ показав своїх козлів

Прикордонники Львівського загону затримали двох велосипедистів із Німеччини, які незаконно перетнули польсько-український кордон. Німці вирішили їхати з Польщі в Україну навпростець, адже думали, що наша країна входить у ЄС і перетинати кордон у пунктах пропуску не є обов'язковим.

Зараз ви читаєте новину «Відпочивальники в шоці: іноземці вбивали кіз посеред українського пляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути