Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2018 04:25

Відкрили безкоштовну галерею, де навчають малювати

У Вінниці спортсмен Владислав Кремінський відкрив галерею, де на картини можна не тільки подивитися, але й придбати і самим навчитися малювати. Хлопець 13 років професійно займався велоспортом, є майстром спорту міжнародного класу та взимку цього року покинув спорт і почав малювати.

Навесні на три місяці поїхав працювати закордон, але повернувся назад, бо не хотів, щоб пропадав талант мами, яка є також художницею. Хлопець прагнув, аби вона малювала, проводила майстер-класи для дітей та дорослих, мала змогу продавати свої картини. Спробувавши об'єднати це все, вже влітку у Владислава з'явилася ідея створити такий простір, де викладатимуть саме сучасний живопис у легкому стилі, де дітям і дорослим будуть давати певну свободу та будуть прислухатися до їхніх відчуттів, пише ВЕЖА.

  Нова вінницька галерея. Фото: vezha.vn.ua
Нова вінницька галерея. Фото: vezha.vn.ua

У галереї нещодавно вже відбувся перший майстер-клас, на який прийшло дві дівчинки. Владислав пояснює, що наразі ще дуже мало людей знають про них.

"Ми відкриті лише тиждень.Тут абсолютно все самі робимо. Це приміщення не здавалося. Тут були закриті двері, а навпроти церковна лавка. Тут не було підлоги, не було освітлення і дверей", - каже Владислав.

Хлопець додає, що на майстер-класах пануватиме особлива атмосфера. Буде малювання під музику обов'язково, дорослих пригощатимуть вином, а для дітей сік.

Ціна такого двогодинного майстер-класу 250 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили дивовижних 2-метрових коней з 20 тисяч рослин

Галерея працює з 11.00 до 19.00 всі дні, окрім неділі. Відвідування її абсолютно безкоштовне.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили безкоштовну галерею, де навчають малювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути