пʼятниця, 22 вересня 2017 18:47

Відірвані хай-тек панелі та розгромлені умивальники - реконструйований рік тому аеропорт "Одеса"

З моменту введення в експлуатацію першої черги нового терміналу міжнародного аеропорту "Одеса" пройшло менше року, але вже зараз видно сліди неякісного складання, дешевих матеріалів і застосування старих технологій.
За словами очевидців, в залі прильоту є кілька ділянок з відірваними металевими панелями в стилі хай-тек, якими так пишалися автори проекту, пише Думская.

Панелі відвалилися самі собою за кілька днів до цього. Неприємність також сталася також в туалеті нового терміналу. Абсолютно нові стійки в зоні умивальників зроблені, як виявилося, не з плитки або мармуру, а з ДСП. На фото видно, що невелика захисна панель над раковиною відвалилася, оголивши під собою листи деревно-стружкової плити.

Автор: Думская
  Туалет в аеропорті "Одеса"
Туалет в аеропорті "Одеса"

Але найбільше здивування викликає транспортер для видачі багажу - його демонтували зі старого терміналу і перенесли в новий, абсолютно не піклуючись про наслідки такого рішення. Буває, що багаж пасажирів, які прибувають внутрішніми рейсами, видають в старій будівлі аеровокзалу. Але транспортера там вже немає, і видача речей завжди перетворюється в веселий спектакль. Глядачі цього атракціону жартують, що валізи їм видає карлик, що ховається під фіранками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстаріший аеропорт мріють відродити

В міжнародному аеропорту Миколаєва злітні смуги знаходяться в такому стані, що по них не здатні проїхати ні літак, ні автомобіль. Про це на своїй сторінці в Facebook пише радник голови Миколаївської облдержадміністрації Тетяна Мазниченко. 4 березня 2016 року керівники області, погодили створення нової робочої групи для вирішення питання щодо комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Миколаїв".

Зараз ви читаєте новину «Відірвані хай-тек панелі та розгромлені умивальники - реконструйований рік тому аеропорт "Одеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути