пʼятниця, 07 квітня 2017 20:18

Розбиті літаки та дірява взлітка -аеропорт Миколаєва виглядає як після війни
8

Фото: Тетяна Мазниченко

В міжнародному аеропорту Миколаєва злітні смуги знаходяться в такому стані, що по них не здатні проїхати ні літак, ні автомобіль.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише радник голови Миколаївської облдержадміністрації Тетяна Мазниченко.

"Після декількох років розграбування і усвідомленого руйнування включення світла і покіс трави літакам злетіти не допоможе. Навіть по злітній смузі проїхатися не допоможе. Не те що літаку - автомобілю!", - пише Мазниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгородському аеропорту бігають зайці та козулі

4 березня 2016 року керівники області, погодили створення нової робочої групи для вирішення питання щодо комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Миколаїв".

"Проведено низку перемовин. На сьогодні компанія "Боїнг" хоче відкривати своє представництво в Україні. Для цього Україні треба мати два аеропорти, які зможуть приймати важкі літаки. Основний аеропорт — це Бориспіль, але необхідний резервний, раніше його функцію виконував донецький аеропорт. Тому сьогодні резервним національним аеропортом для важкої авіації за нормами міжнародної безпеки, може стати Міжнародний аеропорт Миколаїв. Це може дати нам особливий статус, і бути зазначеним окремим рядком в обласному бюджеті", — заявив тоді перший заступник голови обласної ради.

Із 30 жовтня в Україні почне працювати бюджетна авіакомпанія Ryanair. Запустить літаки до європейських міст за чотирма маршрутами зі столичного аеропорту "Бориспіль". Сім напрямків обслуговуватимуть зі Львова. Найдешевші квитки в один бік коштуватимуть €19,99–571 грн.

Зараз ви читаєте новину «Розбиті літаки та дірява взлітка -аеропорт Миколаєва виглядає як після війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути