середа, 13 квітня 2016 12:35

Відділення російського банку облили кров'ю і закидали гільзами
6

Сьогодні у Хмельницькому активісти "Правого сектору" організували акцію протесту біля відділення "Сбербанку Росії". Двері, вікна і сходи установи облили кров'ю. При вході розкидали гільзи і понаклеювали наклейки із закликами до ігнорування банку, повідомляє "Депо. Хмельницький".

"На початок року жителі області в фінустанови окупантів принесли мільярд гривень, так опосередковано, підтримали тих, хто сьогодні стріляє в наших хлопців на фронті. Гільзи та кров – доказ смертоносного бізнесу окупантів", - пояснює активіст Анатолій Медведчук.

Кілька десятків людей з прапорами та плакатами поруч із банком протестують проти діяльності в Україні всіх російських підприємств. Кажуть, що на цьому не зупиняться, оголошують безстрокову акцію протесту. Бойкотуватимуть усі російські підприємства в місті.

Читайте також: У Хмельницькому сталася пожежа у наметовому містечку ромів.

Нагадаємо, 11 квітня в Полтаві активісти провели акцію на перехресті вулиць Жовтневої та Червоноармійської - вимагали закрити "Сбербанк Росії". Перед входом до банку повісили опудало Путіна із надписом "Окупант".

Зараз ви читаєте новину «Відділення російського банку облили кров'ю і закидали гільзами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути