четвер, 18 лютого 2021 14:51

Від джазу до хард-року: міський оркестр підготував сюрприз для жінок

5 березня в Полтавському міському будинку культури відбудеться святковий концерт міського духового оркестру "Полтава". Захід має назву-присвяту: "Чарівним жінкам".

Такі концерти до дня весни та жіночності давно стали традиційними і полюбилися полтавкам, розповіла Gazeta.ua директор КП "Міський духовий оркестр "Полтава" Оксана Дрюк.

Автор: facebook.com/bandpoltava
  Полтавський муніципальний оркестр підготував святковий концерт
Полтавський муніципальний оркестр підготував святковий концерт

"Цього року ми зібрали справжній феєрверк кращих композицій та аранжувань. А також спеціальний сюрприз для глядачок готують чоловіки-вокалісти", - наголосила директор муніципального оркестру.

Музиканти виконають мелодії різних стилів та напрямків. Зокрема, з репертуару французької поп-групи іспанських емігрантів Gipsy Kings, пуерторіканського співака та автора пісень Luis Fonsi. У програмі будуть представлені: кубинський композитор Perez Prado, український композитор В'ячеслав Хурсенко, американський аранжувальник сучасного джазу Dave Wople, аргентинський композитор Carlos Gardler, аранжувальник хард-рокових хітів Sean O'Loughlin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лісапетний батальйон" презентуватиме новий альбом у Львові

Солістка оркестру Альона Шмельова порадує не тільки запальними латиноамериканськими піснями, а й сучасними джазовими композиціями відомих авторів: Luis Fonsi, Consuelo Valazqes, Dave Wople. Солісти Альони Шмельова та Володимир Смірніцький, поєднавшись у дует, розкриють таємниці всесвітньовідомої мелодії.

17 лютого у Львівській національній філармонії оркестр INSO-Lviv презентував особливу програму з творами Сергія Прокоф'єва: Сюїта №1 з балету "Попелюшка" та віолончельна Симфонія-концерт. Захід відбувся з нагоди 130-ліття від дня народження композитора.

За диригентським пультом - український диригент, якого добре знає львівська публіка, Володимир Сіренко. Соліст вечора – один із найяскравіших молодих виконавців, віолончеліст Олексій Шадрін.

Зараз ви читаєте новину «Від джазу до хард-року: міський оркестр підготував сюрприз для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути