пʼятниця, 10 травня 2019 12:21

Вбивство подружжя фермерів: стали відомі моторошні подробиці

Вбивство подружжя фермерів: стали відомі моторошні подробиці
vn.npu.gov.ua Вінниччина: камери зафіксували вбивство подружжя фермерів

У селі Шипинки Барського району на Вінниччині розстріляли фермерів. Це сталося на світанку.

Вбивство зафіксували камери відеоспостереження.

Чоловік вийшов у халаті покурити. У цей момент у двір зайшов невідомий чоловік у балаклаві. Вистрелив у господаря будинку.

На крик вибігла дружина на поріг. Почала затуляти руками обличчя. Швидше за все, просила, щоб не стріляв. Вбивця обійшов жінку і вистрелив їй у потилицю, розповіли Gazeta.ua анонімні джерела.

"Загиблих виявили працівники фермерського господарства. Вони прийшли на роботу вранці 9 травня, а все виявилось зачиненим. Тоді попрямували до фермера додому. Їхній будинок знаходиться поряд. Пізніше з'ясувалось, що у будинку знаходився батько загиблої жінки. Він не чув пострілів, бо має проблеми зі слухом", - говорить Gazeta.ua Вадим Кобзар із прес-центру Нацполіції у Вінницькій області.

Також камери зафіксували, що вбивця виніс із дому сейф на плечах. Його відкритим пізніше знайшли поблизу сусіднього села.

Місцеві кажуть, невідомий чоловік йшов із чіткою метою вбивати та грабувати. Знав, що фермер має гроші. Минулорічний урожай продав, а засоби захисту дерев ще не купував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство голови фермерського господарства: подробиці

За фактом умисного вбивства 2 людей відкрито кримінальне провадження. За такий злочин загрожує покарання – до 15 років тюрми або довічне ув'язнення. Зараз слідчі опитують свідків і розшукують чоловіка, який вчинив подвійне вбивство.

Загиблими виявилися 47-річний Едуард Тичук із дружиною 42-річною Юлією. Фермери займалися вирощуванням яблук з 2003-го.

За декілька місяців до трагедії родина вирішила продати бізнес та переїхати в Ізраїль, пише власно.info.

2 місяці тому фермерці Вікторії Кулик із міста Бар на Вінниччині спалили 2 машини. Їх облили бензином у дворі багатоповерхівки. Винуватців і замовників досі шукають. Слідчі досі розслідують підпал. У кримінальному провадженні встановлюють свідків. Призначили низку експертиз, які ще тривають.

Жінці помстились невідомі за те, що написала скаргу до Мін'юсту. У неї хтось вирішив "віджати" бізнес. Юридично новою власницею фермерського господарства стала Лаура Любчецько. Незаконну перереєстрацію бізнесу на неї зробив київський реєстратор Олександр Прошкін. Після миттєвої заяви постраждалих поліцейські обох подали у розшук. Їх досі не можуть знайти.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство подружжя фермерів: стали відомі моторошні подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути