четвер, 29 жовтня 2015 16:07

У Вінниці на народному віче пообіцяли випустити Юрія Хорта

У Вінниці на народному віче  пообіцяли випустити Юрія Хорта

Сьогодні десять політичних партій області провели біля вінницької міської ради народне віче. На мітинг прийшло близько двохсот людей. Майже усі пенсіонери. Громадські активісти роздали фото заарештованого Юрія Хорта. Сьогодні у активіста день народження.

"Юрій Хорт ми знаємо, що ти сидиш там несправедливо і після нашої перемоги в другому турі, прийдемо тебе звільняти. Нагадаємо, як ти сина президента виводив за руку з приміщення, в яке кидали димові шашки. Думаю він згадає і приїде разом з нами до тюрми" — заявила Людмила Щербаківська.

Нагадаємо, Юрія Павленка-Хорт арештували після подій шостого грудня у Вінниці, коли активістів не пустили на засідання сесії обласної ради. Юрій Павленко привселюдно розірвав портрет президента та кинув під ноги. Його звинувачують за статтями хуліганство та непокора і побиття працівників міліції. За це суд виніс рішення на утримання Юрія під вартою.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці на народному віче пообіцяли випустити Юрія Хорта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути