вівторок, 23 серпня 2022 02:36

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОК "Південь" підтвердили значні пошкодження двох мостів в Херсонській області

В ОК "Південь" підтвердили значні пошкодження двох мостів в Херсонській області
В ОК "Південь" розповіли про ситуацію на фронті. Фото: Мілітарний

Нанесено суттєве ураження Антонівському мосту. Підтверджено вагому ступень пошкодження мосту через Каховську ГЕС. Також знищено склад ворожих боєприпасів в Каховці.

Авіаційні удари Збройних сил України вдарили по опорному пункту, районах зосередження живої сили, озброєння та техніки, складах боєприпасів та по засобах протиповітряної оборони окупантів, повідомляє Оперативне командування "Південь" в Facebook.

Втрати окупантів: 17 росіян, зенітно-ракетний комплекс "Бук", буксирований мінометний комплекс "Сані" 120 мм калібру, п'ять одиниць автомобільної та броньованої техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати ворога в окупованому Криму тішать ЗСУ – Гуменюк

Гелікоптерами та штурмовою авіацією ворог вісім разів атакував українські позиції вздовж лінії зіткнення. Без наших втрат.

"Протягом дня ракетами повітряного базування атаковано Одещину і Миколаївщину. В першому випадку йшлося про Х-59 та об'єкт інфраструктури регіону, в другому – ракета Х-31 спрямована в район Коблевого і збита силами протиповітряної оборони над морем. Втрат і руйнувань нема", – йдеться в повідомленні.

В Чорному морі знаходиться 13 кораблів, що маневрують вздовж кримського узбережжя, укриваючись в ракетно-безпечних для себе районах. Присутні чотири ракетоносії, серед яких один підводний. Вони споряджені 28 ракетами типу "Калібр".

Антонівський міст у Херсонській області вчергове атакували. У мережі повідомляють про 8-10 прильотів. Це один з транспортних напрямків, який росіяни намагаються реанімувати.

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань повідомив, що ЗСУ вдарили по Антонівському мосту в момент, коли по ньому рухалась колона російської техніки.

Потужно здетонували ті боєприпаси, які були в КАМАЗах.

Зараз ви читаєте новину «В ОК "Південь" підтвердили значні пошкодження двох мостів в Херсонській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути