вівторок, 11 квітня 2017 02:24

Український стиліст створює образи для найвідоміших глянцевих журналів світу
5

 

Стиліст Мілена Журавльова із Черкас співпрацює з найвідомішими модними виданнями світу: Harper's Bazaar, Elle, Dolcevita.

Про закулісся глянцевої індустрії, екзотичні зйомки та секрети гардеробу фотомоделей розповіла vikka.ua.

"Нещодавно була у Мексиці. У джунглях Тулум знімали чеську супермодель, одну з колишніх ангелів Victoria Secret Міхаелу Косьянову. Над нами літали чорні пелікани і фламінго, поки Міхаела позувала біля готелю. Його територія раніше належала Пабло Ескобару - колумбійському наркобарону і політичному діячу", - розповідає Мілена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Беллучі приміряла вбрання від українських дизайнерів

Автор: надані Міленою Журавльовою
 

Кар'єру у фешн-індустрії черкащанка почала робити в Чехії, поки вчилася у Празькому економічному університеті. Спочатку працювала фрілансером, всьому навчалася у процесі роботи. За 2 роки стала директором відділу моди в журналі InStyle. Там працювала до листопаду 2016-го.

Автор: надані Міленою Журавльовою
 

"У журналі я продумувала тему зйомок, обирала для них локації та підбирала креативну команду - модель-знаменитість, фотографа та візажиста. Потім під запланований образ добирала відповідний одяг та аксесуари. Для головних фешн-історій речі замовляли з шоурумів Парижа, Мілана та Лондона, для менших проектів - у місцевих магазинах і шоурумах. За кілька днів після зйомки треба займатися поверненням речей. Їх мають отримати в ідеальному стані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем розкрила секрет свого щасливого шлюбу

Автор: надані Міленою Журавльовою
 

Стиліст працює на закордонних фотосесіях у Парижі, Стамбулі, Бангкоку, Лос-Анджелесі і Мексиці.

"На фотосесію в Лос-Анджелесі, у якій знімалася українка Саша Самсонова, нам не прийшла ціла колекція одягу. За таких обставин мені з головним редактором довелося відкривати свої валізи, підбирати підходяще і одягати модель. Одного разу була запланована зйомка з кіньми біля чеського замку. На місці виявилося, що модель боїться цих тварин і не може підійти до них близько. Довелося увесь час стояти біля коня і міцно його тримати. Водночас заспокоювати модель. Попри усі зусилля, дівчина на коня так і не сіла. Довелося змінювати концепцію фотосесії, де коні були лише на задньому плані".

Автор: надані Міленою Журавльовою
 
Зараз ви читаєте новину «Український стиліст створює образи для найвідоміших глянцевих журналів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути