Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2016 12:12

У вбитої жінки знайшли півмільйона гривень

У вбитої жінки знайшли півмільйона гривень

53-річна Світлана Шипунова забила 76-річну матір до смерті. У будинку померлої Валентини Козавчинської знайшли $ 20 000 і спеціально обладнану шафу для вирощування коноплі. Стався інцидент у селі Гранів Гайсинського району Вінниччини. Про це Gazeta.ua повідомив сільський голова 58-річний Віктор Боднюк.

"Свєта приїхала до мами на вихідні допомогти по господарству. Вона у неї єдина дочка. Живе в Одесі. Тут дзвонить мені і каже, що мама померла. Просить дати машину. Сама уже навіть кафе замовила. Фельдшеру нічого не казала, людей до хати теж не хотіла пускати. Я взяв доктора і повіз його глянути на стару. Зайшли в хату, а там не вимита кров на дверях. Бабця лежала лицем донизу. Повернули її, а обличчя все синє. Викликали поліцію" - розповідає Боднюк.

Пенсіонерка померла від больового шоку. У неї виявили переломи хребта, чотирьох ребер і гематоми по всьому тілу.

"Свєта сказала, що мама впала уночі і від того померла. Такого не могло бути, бо сусіди бачили Валентину зранку. Ходила на подвір'ї ціла і неушкоджена. Думаю, то все через двадцять тисяч доларів. Вони були у дочки в сумці. Та хотіла після похорону бігом поїхати. Гроші віддали внукові. Хоч він навіть на похороні не був. Приїхав спеціально за доларами".

Зараз Світлана Шипунова перебуває під вартою. Ведеться слідство. Якщо вину доведуть, їй загрожує від 7 до 10 років за гратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу жінку знайшли у сусідській ямі

Зараз ви читаєте новину «У вбитої жінки знайшли півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути