понеділок, 03 грудня 2018 04:15

У селищах з'являться шерифи

Автор: facebook.
  Дніпро: У селищах з’являться шерифи
Дніпро: У селищах з’являться шерифи

На Дніпропетровщині презентували проект "Поліцейський офіцер громади".

Область стала першою в Україні, де поліцейські будуть працювати у новому форматі на території кожної громади.

"Мета проекту - забезпечити кожну територіальну громаду офіцером, який житиме та працюватиме на території цієї громади. Цей офіцер стане повноправним її представником, житиме її проблемами, перебуватиме на постійному зв'язку із мешканцями та допомагатиме їм. Відтак акцент робиться саме на запобіганні правопорушень", - сказав керівник Нацполіції Сергій Князєв.

Кожна людина повинна почуватися у безпеці: вдома, на вулиці, відправляючи дитину в школу, зауважив головний поліцейський.

"Якщо у вас з'явиться ефективний поліцейський, якого ви потребуєте, – у вас з'явиться ефективний захист. Але у той же час разом із громадою ми повинні забезпечити соціальний захист такого поліцейського. Думаю, що цей пілотний проект буде успішним, і до нього приєднаються всі інші регіони", – наголосив Сергій Князєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейським та рятувальникам піднімуть зарплати

"Кожна громада хоче, щоб на її території був порядок. Сьогодні Національна #поліція запускає проект, який дозволить зробити життя людей у селах безпечнішим. Ці працівники будуть забезпечені всім необхідним для служби та направляться до тих територіальних громад, які цього потребують" - розповів начальник ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря.

У Вінницькій області до лікарні доставили 87-річну жінку, яку власний син ледь не заморив голодом. Броніслава Андрущенко важила всього 30 кг.

Сусід сповістив прокуратуру, поліцію, райраду та адміністрацію. Приїхали всі, однак Павло пускати їх до будинку відмовився. У результаті поліцейський вліз через вікно і побачив стареньку в жахливому стані.

Зараз ви читаєте новину «У селищах з'являться шерифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути