Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2016 18:41

У Полтаві показали 36 карикатур на Путіна
20

Фото: Фото - Денис Скриль

Сьогодні, 1 квітня, до Дня гумору в Полтаві відкрили виставку карикатур. Із 200 різнотематичних робіт 36 малюнків - на російського президента Володимира Путіна.

Виставку розгорнули в міській галереї мистецтв. Свої роботи привезли 50 художників з України, Європи, 2 - із Росії. Це малюнки Віктора Богорада із Санкт-Перебурга. Він зобразив Путіна у ліжку, якому сниться Україна і він страшно її боїться. За власні позиції його звільнили із видання "Москов.Таймс". На виставку приїхати не зміг.

Також художники уявили російського президента в образі Наполеона, повара, який перемелює м'ясо, двірника, який замітає Україну.

"Цього року на фестивалі представлені 4 експозиції: виставка словацької карикатури, дві персональні виставки російських карикатуристів та експозиція конкурсу "Здолали гітлера, здолаєм і путлера". До нас вже звернулись із посольства Австрії і запропонували наступний рік експонувати їх митців", - розповів Михайло Шлафер, художник із Полтави.

Виставка карикатур проходить у Полтаві 16-й раз.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві показали 36 карикатур на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути