вівторок, 09 січня 2018 17:12

У найпопулярнішому українському коміксі опишуть події на Черкащині

У найпопулярнішому українському коміксі опишуть події на Черкащині
У найпопулярнішому українському коміксі "ВОЛЯ: The WILL" змалюють події 100-річної давнини на Черкащині. Фото: cossackland.org.ua

У найпопулярнішому українському коміксі "ВОЛЯ: The WILL" змалюють події 100-річної давнини на Черкащині.

Це перший в Україні амбітний проект якісно нового зразка, який по-сучасному висвітлює історію часів України 1918 року, повідомляє cossackland.org.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розказали, які всесвітньо відомі комікси вийдуть цьогоріч українською мовою

Жанрово це мікс стім-панку, фантастики, екшену, фентезі та навіть жахів. Вийшла друком перша частина коміксу, серед вигаданих персонажів якого є реальні історичні постаті.

Творці коміксу В'ячеслав Бугайов і Олександр Філіпович планують популяризувати героїв Черкащини. У другій частині "Волі", що вийде друком цього року, з'явиться вчений-сходознавець Агатангел Кримський, який жив у Звенигородці на Черкащині, а згодом у окремому коміксі йтиметься про пригоди повстанців Холодного Яру.

Опублікували добірку іронічних коміксів про те, яким є справжнє життя взимку. Герої малюнків вдягають кілька шарів одягу, журяться через короткі дні і не хочуть підніматися з теплого ліжка.

Зараз ви читаєте новину «У найпопулярнішому українському коміксі опишуть події на Черкащині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути