середа, 16 травня 2018 04:15

У міськраді встановлять душ за мільйон

  Для чиновників Вінницької міської ради встановлять душові кабінки. Фото: onedio
Для чиновників Вінницької міської ради встановлять душові кабінки. Фото: onedio

Для чиновників Вінницької міської ради, які користуються велосипедами за 996 064 грн встановлять душ. Для цього спеціально модернізують приміщення, площею 58 кв.м.

Як відомо, за ці кошти закуплять одиночні умивальники з підведенням холодної та гарячої води, душові сталеві піддони та змішувачі, обладнають душову індивідуальним водяним нагрівачем.

"Душові будуть призначені для потреб працівників міськради, яких незабаром збираються пересадити на велосипеди, аби стимулювати їх у робочий час пересідати з автівок на екологічніший вид транспорту. Закупівля велосипедів вже на фінальній стадії і для працівників міської ради придбають 32 звичайних велосипеди, а також 8 електробайків. Роздаватимуть їх не всім бажаючим", - розповідає керівник розвитку велоінфраструктури міста Андрій Сорокін, повідомляє vezha.vn.ua.

За його словами, велосипедами чиновники користуватися поки не зможуть. Для цього потрібно облаштувати парковку. Її створення для чиновників та душової в адміністративній будівлі – це один з етапів велопроекту, який реалізується у Вінниці за підтримки Швейцарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники взяли 5,5 млн євро кредиту заради електронного квитка

До кінця трaвня у Вінниці встaновлять 36 велопaрковок. 19 з них мaтимуть нaкриття, ще 17 – лише стійки. Першa тaкa стоянкa для двоколісних вже розтaшувaли нa території школи №4 по вулиці Гоголя у Вінниці.

Зараз ви читаєте новину «У міськраді встановлять душ за мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути