середа, 15 червня 2022 17:50

У Львові відкриють найбільший спортивно-розважальний центр України
5

Війна негативно вплинула на майже весь український бізнес. Але навіть у таких жорстких умовах економіка країни має жити й розвиватися. Тому незабаром у Львові очікують на відкриття нового спортивно-розважального центру.

Про це заявив власник львівського СРЦ Leoland Олександр Свіщов, повідомляє РБК-Україна.

"Леоленд" - найбільший в Україні спортивно-розважальний центр, мав розпочати роботу ще навесні. Але після повномасштабного російського вторгнення плани довелося переглянути. З першого дня ми допомагаємо фронту й переселенцям. Це залишається одним із пріоритетних напрямків нашої роботи. Ми використовуємо всі наявні можливості і допомагаємо організаційно, фінансово, інформаційно. Віримо, що кожна така справа наближає нашу країну до перемоги" - розповів Олександр Свіщов.

Водночас інше важливе завдання, за його словами, - якомога скоріше завершити будівництво та оснащення комплексу і відчинити свої двері для відвідувачів.

Власник львівського СРЦ Leoland Олександр Свіщов. Фото: пресслужба компанії
Власник львівського СРЦ Leoland Олександр Свіщов разом з першими відвідувачами  футбольного центру для дітей "Футбік" та їхніми батьками. Фото: пресслужба компанії
Власник львівського СРЦ Leoland Олександр Свіщов разом з першими відвідувачами  футбольного центру для дітей "Футбік" та їхніми батьками. Фото: пресслужба компанії
Власник львівського СРЦ Leoland Олександр Свіщов разом з першими відвідувачами  футбольного центру для дітей "Футбік" та їхніми батьками. Фото: пресслужба компанії
Власник львівського СРЦ Leoland Олександр Свіщов у футбольному центрі для дітей "Футбік". Фото: пресслужба компанії

"Ми не зупиняли роботу над проєктом навіть після російського вторгнення. Спорудження та реконструкція будівлі тривають. Намагаємося вчасно виконувати всі зобов'язання перед партнерами, підрядниками, а також сплачуємо податки в повному обсязі. Саме так повинен діяти кожний відповідальний бізнес", - запевнив власник спортивно-розважального центру.

За його словами, відкриття комплексу вже незабаром. Так, у червні розпочнуть роботу тенісна школа, футбольний центр для дітей "Футбік", а також науково-технічна лабораторія MakerSpace. Восени - відкриття фітнес-центру, школи танців, івент-холу, парків розваг для дітей, кіноресторану та фудкорту. А щоб перебування в комплексі було безпечнішим, тут також облаштували бомбосховище.

Також Свіщов зазначає, що важливою частиною соціальної відповідальності бізнесу під час війни є збереження робочих місць, продовження виплати заробітної плати та виконання зобов'язань перед співробітниками.

"Ми зберегли штат - понад 200 осіб. Більше того, напередодні відкриття почали створювати нові робочі місця: наймати на роботу тренерів, адміністраторів, менеджерів. Загалом у комплексі буде понад 400 робочих місць", - повідомив бізнесмен.

Також багато працівників СРЦ Leoland долучилися до волонтерської діяльності. Дехто приєднався до місцевих ТРО, дехто - поїхав захищати Україну на фронті. Власник компанії сподівається, що всі вони повернуться до мирного життя вже цього року.

"Вірю, що невдовзі повернемо Крим, Донецьк та Луганськ. До кінця року ми повинні викинути загарбників із нашої території і активно відновлюватимемо країну. Й обов'язково проводитимемо міжнародні спортивні турніри", - резюмував бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкриють найбільший спортивно-розважальний центр України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути