Ексклюзиви
середа, 28 липня 2021 12:42

У лікарні отруїли п'ятьох дітей

У лікарні отруїли п'ятьох дітей
Діти отруїлися під час лікарняного обіду. Фото: unsplash.com

Малолітні пацієнти Одеської обласної дитячої лікарні отруїлися їжею, якою їх нагодували в медичному закладі.

Поліція розпочала перевірку, повідомили в ГУ НП в Одеській області.

"За попередньою інформацією, п'ятеро дітей віком від чотирьох до 14 років отримали харчові отруєння після вживання їжі в їдальні медичного закладу, в якому перебували на стаціонарному лікуванні. Дітям надана невідкладна медична допомога. За цим фактом проводиться перевірка. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спортивному таборі потруїлися діти й дорослі

За даними місцевих ЗМІ, постраждалі - пацієнти нефрологічного відділення. Ймовірно, могли отруїтися перетертим супом, що подали в обід 25 липня. Саме після нього в дітей почалася блювота.

Харчування в установу поставляє фірма ТОВ "Харчування плюс". Ця ж фірма регулярно перемагає в тендерах і надає послуги Одеській міській клінічній лікарні №1, Одеському обласному центру медичного здоров'я, музичній школі-інтернату ім. Столярського та іншим бюджетним закладам.

На Одещині до інфекційного відділення Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні з попереднім діагнозом "гострий гастроентероколіт" госпіталізували дев'ять дітей у віці до 15 років.

Захворіли діти, які приїхали на відпочинок з Києва в складі групи з 90 осіб. Відпочивали в готелі Bugas Sea View, повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні отруїли п'ятьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути