пʼятниця, 08 лютого 2019 16:53

У Кременчуці посеред вулиці знайшли труну
1

У Кременчуку біля департаменту освіти перехожі помітили труну
Фото: kremen.today

Сьогодні, 8 лютого, у Кременчуку біля департаменту освіти перехожі помітили незвичну знахідку — хтось викинув на вулицю труну. Вона лежить поряд з іншим непотребом.
Про це Gazeta.ua повідомили місцеві жителі.

Правоохоронцям на ритуальний предмет ніхто не скаржився.

"До нас поки що не надходила інформація про викинуту труну. Якщо люди до нас звернуться, то на місце виїдуть патрульні поліцейські. Вони нададуть вказівку комунальникам прибрати її із вулиці", - сказала Анна Васенко, керівник прес-служби Кременчука. І додала, що це не є злочином. Оскільки такий предмет можна придбати в ритуальних магазинах, як і інші товари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У занедбаній школі знайшли закривавлений труп

"Якби, не дай Бог, у цій труні лежало тіло, тоді правоохоронці б з'ясовували всі обставини інциденту та відкривали б кримінальне провадження", - прокоментувала Васенко.

18 січня у Миргороді, по вул.Незалежності біля сміттєвих баків люди знайшли порожній оцинкований контейнер для транспортування труни. З'ясувалось, що його придбала родина померлого миргородця для транспортування тіла до іншої держави. Згодом померлого транспортували в іншій труні, а контейнер віднесли до сміттєвих баків.

У полтавському мікрорайоні Яр дві кішки та пес чотири дні пробули закриті в будинку з мертвою господинею. За цей час вони об'їли їй обличчя.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці посеред вулиці знайшли труну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути