Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2016 16:25

У ДНР заговорили про новий обмін полоненими - 25 на 50

У ДНР заговорили про новий обмін полоненими - 25 на 50
ar.volyn.ua

У самопроголошеній ДНР готують пропозицію про новий обмін полоненими. За 25 українських бійців проситимуть звільнити 50 затриманих сепаратистів. Це розповіла Дарина Морозова, яка займається обмінами у так званій "республіці".

За її словами, пропозиції озвучать у переговорах у Мінську 20 квітня.

"Готуємо пропозицію з обміну "25 на 50". Київ наполягає робити все поетапно, оскільки з наших 50 осіб семеро там мають реальний вирок. І без помилування вони не можуть їх відпустити", — цитує Морозову сепаратистський сайт "Донецьке агентство новин".

Морозова також розповіла, що нібито українська сторона готова змінити запобіжний захід для 20 прихильників ДНР з цього списку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі вербують ув'язнених для батальйонів бойовиків

Нагадаємо, переговори про обмін полоненими тривають давно. У березні бойовики самопроголошеної Донецької народної республіки заявляли, що готові продовжити передачу ув'язнених. Налагодити переговори із ЛНР про передачу полонених поки не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР заговорили про новий обмін полоненими - 25 на 50». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути