середа, 09 травня 2018 21:28

У Дніпрі побилися футбольні вболівальники: 20 затриманих, постраждав поліцейський

Автор: 24 канал
  У Дніпрі побилися вболівальники
У Дніпрі побилися вболівальники

У Дніпрі в результаті бійки за участю уболівальників "Шахтаря" і "Динамо" постраждав поліцейський, затримано 20 осіб.

Подія сталося 9 травня близько 18-ї години в центрі Дніпра під час збору уболівальників футбольного матчу "Динамо" - "Шахтар", повідомляє поліція Дніпропетровської області.

"Після зборів вболівальники рушили до стадіону. Під час руху на перехресті вулиці Андрія Фабра і пр. Пушкіна між уболівальниками сталася бійка, в результаті якої 20 осіб були доставлені до Дніпровського відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

"Зараз поліція встановлює особу людини, що кинула за бронежилет інспектора патрульної поліції невідомий піротехнічний виріб. В результаті поліцейський отримав опіки лівого передпліччя та шиї", - зазначили в поліції.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Проводиться комплекс слідчих дій для встановлення всіх обставин злочину.

Разом з тим, як повідомляє Football Hub, бійка сталася не між уболівальниками, а між ними і поліцією.

"Уболівальники Динамо і Шахтаря провели спільний марш з метою привернути увагу до проблеми "футболу за паспортами". Організатори пояснили причину мирної акції. Далі вболівальники Динамо і Шахтаря зібралися в одну колону і рушили в бік стадіону з банером з написом "Проти футболу за паспортами" , - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартові склади "Динамо" та "Шахтаря"

"Колона рухалася під заряди і скандування, але в один момент мир і спокій порушили крики - поліція вихопила з купи (за словами очевидців) пару людей і відразу їх затримала. Дії правоохоронців обурили фанатів, які словесно висловлювали своє невдоволення. На цьому марш і закінчився ", - йдеться в повідомленні.

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" грають у фіналі Кубка України в середу, 9 травня. Матч відбувається на "Дніпро Арена" і почався о 20:30.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі побилися футбольні вболівальники: 20 затриманих, постраждав поліцейський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути