Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2015 14:47

У день міста для школярів провели святкові концерти

У день міста для школярів провели святкові концерти

У день міста, 23 вересня, у Полтавській гімназії "Здоров'я" №14 для школярів пройшов святковий концерт, який організував народний артист України Герман Юрченко. Захід спершу відвідали учні молодших класів, потім - старшокласники. Для кожної вікової категорії була підготовлена індивідуальна програма.

"Такі заходи цікаві і потрібні у школі. Вони розвивають і виховують в учнів почуття патріотизму. Учора зі сцени артисти співали патріотичні пісні, читали вірші. Діти були у захваті, у декого на очах з'явилися сльози під час виконання вірша про героїв АТО", - розповідає Тетяна Кривошапка, заступник директора з виховної роботи.

Квиток на концерт вартував 15 гривень.

"Дехто з батьків не зрозумів, чому концерт платний. Однак варто знати ще й те, що артисти, які виступали - часто їздять в зону АТО, дають там безкоштовні концерти, а ще дають благодійні концерти у військових шпиталях. І щоб туди поїхати знову, їм потрібні елементарні кошти на бензин, транспорт. Тим більше, кошти на квитки здавалися добровільно, у примусовому порядку ніхто нікого не змушував. І радує те, що більшість батьків сприйняли цей концерт позитивно. Розуміють: діти мають привчатися до прекрасного, аби згодом це прекрасне примножувати", - додала Тетяна Іванівна.

Концерт тривав близько 50 хвилин для кожної вікової групи.

Нагадаємо, раніше учні цієї гімназії записали на відео вірш, присвячений героям АТО. Також на 1 вересня до навчального закладу запрошували бійця АТО Андрія Олефіренка. Регулярно відправляють допомогу бійцям на Схід.

Зараз ви читаєте новину «У день міста для школярів провели святкові концерти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути