Ексклюзиви
пʼятниця, 25 жовтня 2019 11:06

У Чернігові відкрили торговельний центр "Бери вези"

У Чернігові відкрили торговельний центр "Бери вези"
У Чернігові відкрився новий торговий центр "Бери Вези" від "МЕТРО Кеш енд Кері Україна". Фото: 0462.ua

23 жовтня компанія "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" відкрила у Чернігові новий торговельний центр малого формату "Бери Вези". Магазин обслуговуватиме усі групи клієнтів з посиленим фокусом на сектори роздрібної торгівлі (Trader) та готелів, кафе і ресторанів (HoReCa). Магазин пропонує понад 2200 найменувань, включно з продукцією власних торговельних марок та власного імпорту компанії.

"Ми дослухаємось до наших клієнтів, розуміємо їхні потреби та специфіку, тому хочемо надати саме те, що їм потрібно в повному об'ємі та належній якості. У нас буде команда менеджерів, які працюватимуть з нашими клієнтами та всіляко допомагатимуть у розвитку їхнього бізнесу. Ми можемо багато чого привнести в цей регіон, запропонувати хороші рішення для процвітання Чернігова, як туристичного центру", - зазначив на відкритті торговельного центру Тіно Цайске, директор "МЕТРО Кеш енд Кері Україна".

Компанія має на меті посилити свої позиції з підтримки розвитку сфери гостинності в Україні. Інвестиція проекту у Чернігові становить 160 тисяч євро.

"Асортимент сфокусований на професійних клієнтів, хоч ми працюємо зі всіма категоріями покупців. В магазині широко представлені групи товарів короткого і довгого терміну зберігання, а також непродовольчі. Для клієнтів HoReCa ми пропонуємо "pick-up service": вони зможуть попередньо замовити товар із розширеного асортименту класичного ТЦ METRO, і ми безкоштовно доставимо його для них у магазин "Бери вези" у Чернігові. Ми ретельно проаналізували ціни і зробили їх настільки привабливими, щоб покупцям Trader групи було максимально вигідно робити закупки саме у нас, - говорить Анна Губанова, регіональний менеджер малого формату магазинів.

Для всіх клієнтів "Бери Вези" діє система оптових знижок від 3 одиниць товару на весь асортимент, відтермінування платежів за безготівковими контрактами та надається повний пакет документів та сертифікатів якості на всі товари. Загальна площа магазину становить 1560 кв. м., з яких 1155 відведено під торговельну залу. ТЦ "Бери вези" знаходиться на вулиці Старобілоуська, 77. Магазин став 26-им торговельним центром компанії "МЕТРО Кеш енд Кері" в Україні.

Довідка: "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" вийшла на наш ринок у 2003 році. Компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі метро по всій Україні та 3 магазинами оптової торгівлі "Бери вези" у Тернополі, Луцьку та Чернігові. За роки діяльності компанія інвестувала в національну економіку понад 600 млн. євро. Обсяг продажів за 2017-18 рік склав 523 млн. євро. "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" входить до складу METRO AG - провідної міжнародної компанії, яка спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. Головний офіс METRO AG знаходиться в м. Дюссердольф у Німеччині, торгові центри представлені у 26 країнах світу з персоналом понад 150 000 співробітників. Компанія пропонує індивідуальні рішення для задоволення локальних та міжнародних потреб своїх оптових та роздрібних клієнтів. МЕТРО впроваджує новітні стандарти обслуговування клієнтів, цифрові інновації та ефективну бізнес-модель, а також напрямок доставки діджитал-проекти.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові відкрили торговельний центр "Бери вези"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути