середа, 18 вересня 2019 13:47

У центрі міста проведуть музичний сніданок

  Проект «Джазові сніданки» відбудеться 22 вересня з 9.00 до 12.00 у концерт-холі «Моnt Blanc».  Фото: myvin.com.ua
Проект «Джазові сніданки» відбудеться 22 вересня з 9.00 до 12.00 у концерт-холі «Моnt Blanc». Фото: myvin.com.ua

У Вінниці, в самому центрі міста, пройдуть джазові сніданки. Всі бажаючі зможуть побачити зіркових джазменів за невимушеною атмосферою у неділю, 22 вересня, з 9.00 до 12.00 у концерт-холі "Моnt Blanc".

Своїми практичними рецептами успіху та майстерністю імпровізації під час ексклюзивних майстер-класів будуть ділитися музиканти "Jazzy Latin Groove B&W", польські зірки Кшесімір Дембскі, Міхал Кобоєк, Марцін та Бартломей Олесь, один із кращих трубачів світу Маріо Ром з Австрії, а також спеціальний гість проекту - всесвітньовідомий кубинський гітарист Ахмед Дікінсон Карденас.

"Хто був минулого року на "Джазових сніданках", підтвердять, що це настільки особливий проект, після якого виходиш геть іншим. Це потужна концентрація творчої енергії, яка надихає та об'єднує усіх, - каже Gazeta.ua продюсер міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST Ірина Френкель. – Минулого року під час "Джазових сніданків" ми вперше у Вінниці показали, як насправді навчаються музиці, творчості й мистецтву у Європі. Не у чотирьох стінах за застарілими підручниками, а на практиці. У абсолютній атмосфері свободи і безмежного натхнення! Де музиканти-початківці спокійно грають та спілкуються зі знаменитостями".

Проект "Джазові сніданки-2019" спонсорує Інститут культурної політики та Вінницька міська рада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступить джазова співачка Лорін Таліз

Інформаційний центр фестивалю розмістився за адресою вулиця Театральна, 15 (1 поверх). Телефон: (0432) 690 – 025.

Як і минулого року, джазомани зможуть придбати мультиквиток, що буде перепусткою на всі концерти фестивалю 21-22 вересня, а також участь у проекті "Джазові сніданки". Окремо можна придбати квиток на будь-який із бажаних концертів. 23 серпня з 20:00 відбулося перше подорожчання квитків. 13 вересня з 20:00 – друге подорожчання.

Придбати квитки онлайн можна на сайтах www.jazz.vn.ua, bilet.vn.ua та afisha.vn.ua Квитки продаються у касах "Афіша Вінниці": у ТСК "Магігранд" (10.00-21.00), "Універмазі", театрі ім. Садовського (13.00-19.00), Вінницькій обласній філармонії, тур-клубі "Бідняжка", "Вінницькій Вежі".

Зараз ви читаєте новину «У центрі міста проведуть музичний сніданок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути