субота, 07 вересня 2019 03:30

Виступить джазова співачка Лорін Таліз

Виступить джазова співачка Лорін Таліз
У програмі Лорін Таліз – американські джазові стандарти й авторська музика.

Шанувальників джазу запрошують на концерти співачки Лорін Таліз зі США. Вони відбудуться у Дрогобичі, Львові та Ужгороді.

Лорін Таліз приїде на запрошення Посольства США в Україні. Співачка виступатиме разом з гуртом "A Novel Idea". У програмі концертів – американські джазові стандарти й авторська музика.

Джазова співачка народилась у Клівленді, штат Огайо. Співала з дитинства. Здобула блискучу музичну освіту, спочатку в Клівлендській школі мистецтв, а згодом – в Університеті мистецтв у Філадельфії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віртуози Львова" святкуватимуть своє 25-річчя

У 2016-му Лорін у партнерстві з володарем премії Греммі, продюсером та барабанщиком Уліссом Оуеном-молодшим і відомим продюсером Адамом Блекстоуном випустила дебютний альбом під назвою "Gorgeous Chaos". Торік Лорін перемогла у найпрестижнішому конкурсі джазових вокалістів імені Сари Вон.

Концерт у Львові пройде 28 вересня о 18:00 у Львівській національній філармонії. у Дрогобичі – 1 жовтня о 18:00 у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Юрія Дрогобича. В Ужгороді 30 вересня о 18 год. у філармонії. Вхід за безкоштовними квитками, які можна буде отримати за годину до початку концертів.

До Львова знову завітає аргентинський диригент Раміро Аріста. 15 вересня, разом із академічним симфонічним оркестром Львівської національної філармонії, він презентуватиме нову програму під назвою "Romanian Rhapsody&Tango".

Зараз ви читаєте новину «Виступить джазова співачка Лорін Таліз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі