вівторок, 17 травня 2016 12:01

У банку на Львівщині жінці видали пенсію фальшивками

У банку на Львівщині жінці видали пенсію фальшивками

77-річна жителька села Воля-Висоцька Жовківського району на Львівщині, забираючи свою пенсію в одному з банків, отримала сувенірні банкноти. На 12 купюрах по 100 грн був надпис: "Це не гроші — це прикол".

"Жінка отримала в банку 1347 грн. Серед них було 12 купюр по 100 грн. Гроші не перевіряла біля каси. Роздивилася банкноти вдома. Серед них і виявила сувенірні купюри. 12 банкнот по 100 грн мали позначку: "Це не гроші – це прикол", - каже Світлана Добровольська з управління національної поліції Львівщини.

По пенсію пенсіонерка їхала з Волі-Висоцької до Жовкви. Поліція перевіряє, чи не могли жінці гроші підкинути у транспорті та чи не робила вона покупок дорогою додому.

Читайте також: У Нацбанку порахували, скільки фальшивих грошей в Україні

"Поки що не можна однозначно стверджувати, що фальшиві гроші жінка отримала в банку. Сувенірну продукцію могла взяти де завгодно. Якщо з'ясується, що все ж комерційна структура обманула пенсіонерку, винним загрожуватиме до трьох років обмеження волі. Зараз за цим фактом відкрили кримінальне провадження за заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою", - додають у поліції.

Зараз ви читаєте новину «У банку на Львівщині жінці видали пенсію фальшивками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути