понеділок, 08 жовтня 2018 14:23

Трухановим там і не пахне - Рабінович про замахи в Одесі

Трухановим там і не пахне - Рабінович про замахи в Одесі
Народний депутат Вадим Рабінович переконаний, що мер Одеси Геннадій Труханов не має відношення до замахів на міських активістів. Фото: УНІАН

Народний депутат Вадим Рабінович в ефірі телеканалу 112 зробив заяву з приводу ситуації в Одесі після нападів на активістів.

"Дивіться, що відбувається в Одесі, як приклад. На одеських активістів, які займали агресивну позицію щодо Труханова, мерії та до керівництва силових структур Одеси, протягом кількох останніх місяців відбулися низка замахів. Билі, різали, нібито давили вантажівками, при цьому ніхто не загинув... І навколо кожного інциденту лунав такий інформаційний галас, що на всіх нападає хто - Труханов, звісно. І його силовики прикривають. З чого - незрозуміло. Найостаннішим гучним став інцидент, коли опозиціонер Михайлик зазнав поранення з мелкашки у груди", - заявив Рабінович.

При цьому, як вважає Рабінович, результатом цих подій має стати широкомасштабний майдан в Одесі під загальним гаслом "Ми втрачаємо Одесу!". Природно, з вимогою відставки мера Труханова, прокурора області та керівника поліції. Коли ж правоохоронці знайшли осіб, причетних до замахів, то, як заявив Рабінович - "Трухановим там і не пахне!". Це дезертири з АТО, ультрас і члени етнічного ОЗУ.

Рабінович впевнений, що це спроба розхитати ситуацію в регіоні, де мер реально користується підтримкою населення.

Зараз ви читаєте новину «Трухановим там і не пахне - Рабінович про замахи в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути