Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2014 20:51

Тривають перемовини щодо звільнення штурмовиків ОДА

Тривають перемовини щодо звільнення штурмовиків ОДА
Фото: provce.ck.ua

У Черкасах в обласній міліції тривають перемовини між представниками мітингувальників, які намагаються звільнити вчорашніх штурмовиків ОДА. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На переговори пішли Віталій Ілляшенко - голова обласного УДАРу, Леонід Даценко — народний депутат, а також опозиціонер Микола Булатецький, п'ятеро жінок та представники ЗМІ.

З ними спілкується заступник начальника міліції Борис Сухецький. Начальника міліції Володимира Ліпандіна на місці немає. Люди кажуть, що якщо не будуть прийнято ніяких рішень, то є ймовірність, що будуть штурмувати будівлю обласної міліції.

До обласної міліції прийшли жінки, а також матір одного з затриманих.

Вчора затримали 18-річного Сергія Зуховського з села Леськи Черкаського району. Мати Тетяна Духовська звертається до керівництва міліції, аби показали, що її син живий та здоровий.

"Я бачила відео в інтернеті. Там він ніс цю дівчинку поранену до "швидкої". Кричав і просив, щоб їй вкололи знеболююче. А його затримали разом з усіма. Сьогодні я з чоловіком відпросилися з роботи і шукаємо, де наш син. Цілий день ходжу від райвідділу до прокуратури. Нам нічого не говорять", - сказала Тетяна Андріївна.

Зараз ви читаєте новину «Тривають перемовини щодо звільнення штурмовиків ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути