пʼятниця, 25 березня 2022 09:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Супутники зафіксували біля Ізюму колони ворожої техніки та артилерію
7

Супутники Maxar Technologies зробили у четвер знімки знищеної внаслідок російських атак інфраструктури міста Ізюм на Харківщині.

Центр Ізюму зруйнований, а навколо міста зафіксували колони окупаційної техніки, повідомляє CNN. У місті тривають запеклі бої.

"Приблизно за 5 км на північний захід від Ізюма видно колону російських самохідних артилерійських установок, яка рухається у бік міста. Два автомобільні мости через річку Сіверський Донець частково зруйновані", - ідеться у повідомленні.

Ізюм на супутникових знімках
Фото: Maxar Technologies
Ізюм на супутникових знімках
Ізюм на супутникових знімках
Ізюм на супутникових знімках
Ізюм на супутникових знімках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувалося у Маріупольському театрі після того, як його розбомбили росіяни – ексклюзивне відео

На знімках видно великий кратер на шкільному подвір'ї та зруйновану частину лікарні навпроти школи. Північніше видно руїни котельні та зруйновані житлові будинки.

Російські війська контролюють сектори міста на північному березі річки Сіверський Донець, яка ділить Ізюм навпіл. Збройні сили України контролюють ділянки міста на південному березі.

На околицях міста в полі також зафіксували колони російської техніки та артилерію, яка стріляє по Ізюму. Вежі самохідних артилерійських установок спрямовані на центр міста.

10 березня у Maxar Technologies зробили супутникові знімки зруйнованої інфраструктури Києва і Гостомеля. А 16 березня опублікували нові фото Чернігова. На них можна побачити житлові палаючі будинки, а також суттєво пошкоджений футбольний стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Супутники зафіксували біля Ізюму колони ворожої техніки та артилерію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути