вівторок, 03 жовтня 2017 14:45

Суд віддав половину собаки чоловіку

Суд віддав половину собаки чоловіку
Фото twitter.com

Черкаський суд виніс рішення по справі про поділ спільного майна між подружжям. Кожен з подружжя отримав право на половину собаки.

Про це повідомляє Іnforesist.

"Соснівський суд міста Черкаси встановив, що "сука породи йоркширський тер'єр на прізвисько Abigal de Pule", є спільним сумісним майном подружжя. У зв'язку з цим, сказано в постанові суду, кожному з подружжя має право на половину собаки", - йдеться в повідомленні.

Юрист Людмила Бордунос зазначає, що рішення суду не правомірно. Оскільки в 71-ї статті Сімейного кодексу сказано, що неподільні речі присуджуються одному з подружжя, якщо інше не визначено домовленостями між ними.

"Тварина - неподільна річ, тому суд повинен був залишити її в одного з подружжя і компенсувати іншому вартість тварини. Перед тим, звичайно, оцінити вартість, але залишити тварину комусь одному, - сказала юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд оголосив вирок чоловіку, який замовив вбивство власної собаки.

58 років судилася з британською владою родина Пеппардів. 1959-го стежку на території їхньої ферми помилково занесли до карти безкоштовних відкритих піших маршрутів. Це стало найдовшим судовим процесом в історії країни через план території.

Зараз ви читаєте новину «Суд віддав половину собаки чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути